A 2012-es év sikeres volt a Renault Groupba tartozó Dacia számára, hiszen 4,8 százalékos eladás-növekedést ért el.
Fantasztikus filmekben találkozhattunk először olyan autókkal, amelyek maguktól elvitték az utasokat a kívánt címre, úgy, hogy azoknak csak ülniük kellett a járgányban, az pedig minden felmerülő problémát megoldott: lassított, gyorsított vagy éppen előzött.
A Bentey neve valahogy összeforrott az angol eleganciával, azért is fogadták sokan kétkedve a városi terepjárónak a megjelenését.
Valamire nagyon készülnek a Kia szakemberei: először decemberben néhány grafikát hoztak nyilvánosságra új autójukról, most pedig néhány fotót is bedobtak a Pro_ceed GT-ről. Külsőre az autó agresszív, véleményünk szerint olyan, mint amilyennek egy igazi sportos autónak lennie kell.
Január 10-én vette kezdetét Németországban ünnepélyes keretek között az Opel városi kisautójának, az Adamnak a sorozatgyártása.
Előbb csak kémfotókon, majd hivatalosan kiadott felvételeken ismerkedhettünk meg a Mercedes legújabb nagy dobásával, az E63 AMG-vel.
1979 óta minden évben megrendezik a Dakar-Ralit, és nézők millióit ülteti tévé elé, hogy végigkísérjék az autók, motorok, kamionok és quadok küzdelmét egymással és a sivataggal.
A Detroiti Autószalonon mutatkozik be a Mercedes-Benz E-osztály megújult változata, azonban néhány fotó már kiszivárgott arról, milyen vizuális élményt nyújt majd a járgány.
A tulajdonosok és a leendő vásárlók közel fele amiatt választott elektromos üzemű autót, mert jóval alacsonyabb pénzt kell költenie „üzemanyagra”.