A Ferrari eddig sem az olcsó autóiról volt híres, a 2013-as Genfi autószalonon azonban még magasabbra teszi a mércét.
Megelégelte a Mercedes, hogy az Audi és a BMW mögött csak harmadik helyezett lett a luxusautó-gyártók között, ezért komoly fejlesztési munkálatokba kezdenek a gyár mérnökei.
Ünnepelt nemrégiben a Škoda: elkészült ugyanis a 15 milliomodik személygépkocsi, amely egy Octavia lett.
A Suzuki bejelentette legújabb autóját, az S-Cross nevű kompakt crossovert, amelyet Esztergomban fognak gyártani, a bemutatójára pedig várhatóan a genfi autószalonon kerülhet sor.
A 2012-es év sikeres volt a Renault Groupba tartozó Dacia számára, hiszen 4,8 százalékos eladás-növekedést ért el.
Fantasztikus filmekben találkozhattunk először olyan autókkal, amelyek maguktól elvitték az utasokat a kívánt címre, úgy, hogy azoknak csak ülniük kellett a járgányban, az pedig minden felmerülő problémát megoldott: lassított, gyorsított vagy éppen előzött.
A Bentey neve valahogy összeforrott az angol eleganciával, azért is fogadták sokan kétkedve a városi terepjárónak a megjelenését.
Valamire nagyon készülnek a Kia szakemberei: először decemberben néhány grafikát hoztak nyilvánosságra új autójukról, most pedig néhány fotót is bedobtak a Pro_ceed GT-ről. Külsőre az autó agresszív, véleményünk szerint olyan, mint amilyennek egy igazi sportos autónak lennie kell.
Január 10-én vette kezdetét Németországban ünnepélyes keretek között az Opel városi kisautójának, az Adamnak a sorozatgyártása.