Tágas utastér, maximális kényelem, olyan vezetéssegítő rendszerekkel, melyek eddig csak felsőkategóriás autókban voltak elérhetők.

A modell az okos megoldások terén is az élen jár.

Hogy mindenféle terepen otthon érezze magát, összkerékhajtást és speciális gumiabroncsokat kapott, illetve 80 mm-rel megemelték a hasmagasságát. A tetejére szerelt Overland sátornak köszönhetően jóval napnyugta után sem érnek véget vele a kalandok.

A német autógyártó társaság 223 700 darab Európában forgalomba helyezett autó visszahívására készül.

Egy friss felmérés szerint a legtöbb embernek Trabija volt, a keletnémet gépkocsitípus lenyomta a Ladát és a Kispolskit is.

Új szintre emelkedett a járműbeli digitalizáció: virtuális külső visszapillantó tükrök és további innovációk az Audi e-tron prototípus sorozatgyártású változatában.

Jelenleg az autóipar hatalmas változások előtt áll, az elektronika és a digitális technológia rendkívüli mértékben formálja át a járműveket, vajon lehet így szupersportkocsit építeni? A válasz: igen.

A Bridgestone szállíthatja a defekttűrő abroncsokat a Ferrari új, 2+2 üléses, 600 lóerős, lenyitható tetejű Ferrari Portofino sportkocsijához. A Potenza S007 defekttűrő abroncsokat a Ferrari maranellói gyárában szerelik a sportautóra 245/35ZRF20 (91Y) és 285/35ZRF20 (100Y) méretben.

A BMW Group Magyarország márkanagykövete, Osvárt Andrea színésznő, modell és producer egy elektromos BMW i3S-t vezet.