Több érdekképviseleti csoport is levelekkel és petíciókkal is bombázza az Egyesült Államok bíróságait, hogy tegyék kötelezővé a tolatóradart az autókban.
A Škoda már nagyon készül a 2014-es évre: piacra fogják dobni ugyanis az egyik sikermodelljük, a Fabia legújabb verzióját. Igaz, elég sok találgatás látott már napvilágot az új verzióval kapcsolatban, az AutoExpress autós portál most elég megbízhatónak tűnő információkat hozott nyilvánosságra.
Miközben nálunk még olyan távolinak tűnik az elektromos autók kora, más európai országokban a törvényhozók is azon fáradoznak, hogy minél jobban meghonosítsák a zöldebb közlekedést.
A Ford továbbra is a prémium-kategória felé kacsintgat, ám most nem száll be egy már meglévő márka gyártásába, vagy nem vásárol meg egy ebbe a kategóriába tartozó, már befutott márkát.
A Harley Davidson a keleti piacon is terjeszkedne, egy „belépő szintű" motor megalkotásával.
Szeptemberben mutatják be a legújabb filmet, amely a Száguldó Cirkusz nézői számára kötelező látnivaló lesz.
A Ford növeli a Fiesta ST izomautó gyártási kapacitását, miután az európai értékesítés első hat hónapjában a várt rendelés kétszerese érkezett be a Fordhoz.
Negyven esztendeje teljes egészében új fejlesztésű Volkswagen mutatkozott be, amely korszerű technikájával és modern formavilágával új korszak kezdetét jelezte.
Sok ok van, ami miatt egyre kevésbé könnyű elaludniuk az autók szerelmeseinek a szeptemberben megrendezésre kerülő Frankfurti Autószalon megnyitójáig.