A Ford növeli a Fiesta ST izomautó gyártási kapacitását, miután az európai értékesítés első hat hónapjában a várt rendelés kétszerese érkezett be a Fordhoz.
Negyven esztendeje teljes egészében új fejlesztésű Volkswagen mutatkozott be, amely korszerű technikájával és modern formavilágával új korszak kezdetét jelezte.
Sok ok van, ami miatt egyre kevésbé könnyű elaludniuk az autók szerelmeseinek a szeptemberben megrendezésre kerülő Frankfurti Autószalon megnyitójáig.
A bajnoki esélyek latolgatása mellett a Forma1-gyel foglalkozó újságírók számára az egyik kedvenc téma a következő évi versenynaptár – legalábbis az idei évben.
A szeptemberben sorozatgyártásba lépő, új generációs i10 a Hyundai törökországi üzemében, Ízmitben készül majd.
Lassan a Forma 1-es versenyek legveszélyesebb momentuma a kerékcsere lesz - legalábbis erre következtethetünk, ha átolvassuk a közelmúlt F1-es híreit.
A Rapid Spaceback - amelyik a Fabia és az Octavia közötti piaci rést hivatott betölteni - az idei Frankfurti Autószalon (IAA) alkalmával tartja premierjét, európai piaci bevezetése pedig 2013. októberétől indul.
Sokáig csak pletyka szinten volt szó róla, hogy a patinás Bentley márka egy városi terepjáróval rukkol elő.
A Volkswagen Személyautók összesen 2,91 millió (2012. január - június: 2,79 millió; + 4,4 százalék) autót szállított ki az idei első félévben.