AUTO CHECK CENTER bemutatkozás

 

 

Kedves Látogató!

Jó helyen jár – szeretettel üdvözöljük az AUTO CHECK CENTER honlapján! Portálunkhoz minden szervizelési információval, autószerelési kérdéssel bizalommal fordulhat – legyen Ön szerződéses ügyfelünk, vagy csupán látogató.

Az AUTO CHECK CENTER egy európai, stabil, minőségi szervizhálózat, amely 2001-ben indult Németországból. Kizárólagos jogtulajdonosa a stuttgarti székhelyű ATR International AG szervezet. Mára Európa-szerte több száz független szerviz részese a hálózatnak, melyek jellemzői az egységes imázs, vevőorientáltság, megfelelő felszereltség és tudásbázis a műhelyben végzett munkálatokra.

Hálózatunk küldetése nem más, mint olyat nyújtani, amilyet szinte csak egy márkaszerviz képes – anélkül, hogy külön bármelyik márkát előnyhöz juttatnánk. A legegyszerűbb autóipari munkáktól – legyen az akár egy szimpla olajcsere – a lehető legkomolyabb beavatkozásokon, a karbantartáson, általános állapotfelmérésen át az alkatrészcseréig követjük nyomon gépjárműve „gyógyulását” egészen a szervizelési folyamat lezárultáig.

A nemzetközi hálózathoz tartozó AUTO CHECK CENTER ügyfélorientált, képzett csapattal rendelkező autószervizek széles hálózata, amelyek hosszú távú, stabil partnerkapcsolatot ápolnak egy komoly alkatrész beszállítóval is. Kiszolgálásunk gyors, precíz és pontos – minden egyes műhelyünk a legmodernebb diagnosztikai alkatrészekkel, és a legprecízebb műszaki segédeszközzel van felszerelve– ez a szervizhálózathoz való csatlakozás egyik előfeltétele, akárcsak a naprakész tudás, vagy a feladatok teljes körű ellátásra (klímaszerelés, diesel) képes alkalmazottak.

A mi vállalásunk nem kevesebb, mint pontosan azt nyújtani, amire Önnek és a gépjárművének szüksége van.

Várjuk szervizeink valamelyikében szeretettel!